SEP Legal

SEP Legal, Arbeidsrecht en juridisch advies

U kunt bij SEP-Legal terecht voor arbeidsconflicten, incassozaken, huurzaken, en meer. In tegenstelling tot grote kantoren, stapt u bij mij gemakkelijk binnen om uw geschil vrijblijvend te bespreken. Mijn inlevingsvermogen in zowel grote als kleine zaken zorgt ervoor dat iedereen die bij mij komt zich begrepen voelt. Vooral mijn studies Sociale Dienstverlening en Psychologie voorafgaand aan mijn studie Rechten dragen hieraan bij. De talen Servisch, Kroatisch en Bosnisch beheers ik naast Nederlands zeer goed, waardoor de kans dat ik zowel letterlijk als figuurlijk uw taal spreek erg groot is.

Mr. Senada Petrović, gepassioneerd juriste en oprichtster van SEP-Legal, aangenaam.

Ik maak graag kennis met u omdat ik degene zal zijn waar u het gehele juridische proces contact mee zult hebben. Ik onderzoek en bepleit uw zaak, ik procedeer voor en rapporteer aan u, maar ook plan ik onze afspraken in en sta ik u te woord als u opbelt. Zonder tussenkomst van een secretaresse en met duidelijkheid vooraf. Dit alles doe ik vanuit een passie voor het vak arbeidsrecht gecombineerd met een natuurlijke drang om mensen te helpen.

Ik houd van een persoonlijke aanpak met duidelijkheid vooraf en gerechtigheid als eindstreven. Met duidelijkheid vooraf doel ik op de kosten. Zogeheten ‘fixed fees’ en ‘no cure no pay’ afspraken dragen hieraan bij. Het enige waar u dan nog rekening mee moet houden wanneer u me inschakelt, is dat ik me vastbijt in een zaak en pas loslaat als ik deze heb opgelost.